Theatertent huren voor Reizend Theaterfestival De Parade

Toen wij in 1984 met de reizende tentstraat ‘Boulevard of Broken Dreams’ in Amsterdam furore maakten, sprak Willem Hol, die als uitvinder, decorbouwer en ondernemer ons al vele diensten had bewezen, ons allemaal, maar vooral zichzelf, toe met de woorden: “Ik wil ook een tent bouwen en meteen ook de mooiste die ooit gebouwd zal worden.” Wij mochten zeggen wat voor een tent we nog nodig hadden… en ja, we hadden nog geen opera op de Boulevard. “Dan bouw ik een opera” zei Willem en hij bouwde de Opera.

De Opera-tent is tot op heden nog steeds een groot succes als festivaltent… maar waar ik al bang voor was… Willem Hol kreeg de smaak te pakken en wilde meer. Hij investeerde in de Carvalho, een prachtige houten constructie die multifunctioneel te gebruiken is, en naast enkele kleinere tenten die geschikt zijn als bar of voor kinderactiviteiten, ging Willem voor de hoofdprijs, namelijk de mooiste theatertent uit de Nederlandse theatergeschiedenis de zogenaamde Werkteater-tent. Deze geeft een echt circusgevoel.

Tentverhuur de Opera heeft dus altijd dé passende tent of tenten voor uw event!

Vraag een offerte aan

Weet je al welke tent geschikt is voor jouw event? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Weet je het nog niet zeker? Bekijk dan hier een overzicht van onze tenten. Hier vind je de specificaties en prachtige foto’s van festivals en events waar de tenten al hebben gestaan. Zo kun je de sfeer van elke tent ervaren voor je er een uitkiest.


“De mooiste theatertent huren uit de Nederlandse theatergeschiedenis.”

- Terts Brinkhoff, oprichter en directeur van de Boulevard of Broken Dreams, de Parade en nog vele andere mobiele concepten en eigenaar van ook een prachtige set theatertenten.


Beroemd geworden door het Werkteater en ook op de Boulevard of Broken Dreams. De theatertent heeft daarna ook vele jaren met de Parade meegereisd. Willem Hol is een goede collega en een trefzeker zakenman binnen het Nederlandse Zomertheaterbedrijf. Je kunt, maar moet, ook flink met hem onderhandelen, dan komt het altijd goed.

Theatertent huren voor Reizend Theaterfestival De Parade logo