Tent La Couronne

Ben je op zoek naar een unieke cafétent die van alle gemakken is voorzien? Dan bekronen wij je feest of evenement graag met een wel heel bijzondere tent.

Onze La Couronne (Kroon) bestaat uit delen van een oude carrousel en biedt jouw publiek het gemoedelijk van een oudhollands bruincafe en het speelse van een oude kermis.

Tent La Couronne - afbeelding 1
Details La Couronne
Aantal personen 15 - 50 pers.
Aantal zitplaatsen 20
Opbouwtijd 1 dag
Afbouwtijd 1/2 dag
Afmetingen 5 m breed x 8 m diep x 3,92 m hoog
Inrichting
bierkoeler
bar
tapkranen
koelkast
4 tafels
20 stoelen
verlichting
Offerte aanvragen
Tent La Couronne - afbeelding 2
Tent La Couronne - afbeelding 3
Tent La Couronne - afbeelding 1 Tent La Couronne - afbeelding 2 Tent La Couronne - afbeelding 3 Tent La Couronne - afbeelding 4 Tent La Couronne - afbeelding 5

Een koninklijke ontvangst

Met een kroon boven de ingang en vier statige rood-gouden pilaren worden jouw bezoekers koninklijk ontvangen. Binnen kijken ze hun ogen uit bij het zien van de muurschilderijen, de kleine spiegeltjes en de gouden ornamenten. Er ligt een authentieke houten vloer en er staat een robuuste donkerbruine bar die voorzien is van tapkranen en alle benodigdheden.

Sjieke en gezellige uitstraling

De La Couronne heeft een sjieke uitstraling en zal in het straatbeeld of tussen andere tenten een opvallende verschijning zijn. Door de gezellige en behagelijke sfeer voelen mensen zich snel op hun gemak in deze bijzondere tent.

Bekijk hier onze andere festivaltenten.

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?