Tent De Opera

Zoek je voor jouw feest of evenement een karakteristieke tent? In de sfeervolle De Opera hebben al duizenden mensen genoten van spectaculaire optredens en voorstellingen.

Deze eerste tent, uit 1985, betekende meteen ook de start van ons bedrijf De Opera. Toenmalig eigenaar en staalwerker Willem Hol ontwierp hem 30 jaar geleden voor een reizend theater en inmiddels heeft deze tent op enorm veel festivals gestaan.

Tent De Opera - afbeelding 1
Details De Opera
Aantal personen 150 - 1000 pers.
Aantal zitplaatsen 500
Opbouwtijd 2 dagen
Afbouwtijd 1 dag
Afmetingen 18 m breed x 25 m diep x 8,15 m hoog
Inrichting
Met balkon
Optioneel: Podium, 500 plastic klapstoelen en een bar


Offerte aanvragen
Tent De Opera - afbeelding 2
Tent De Opera - afbeelding 3
Tent De Opera - afbeelding 1 Tent De Opera - afbeelding 2 Tent De Opera - afbeelding 3 Tent De Opera - afbeelding 4 Tent De Opera - afbeelding 5 Tent De Opera - afbeelding 6 Tent De Opera - afbeelding 7 Tent De Opera - afbeelding 8

Perfecte akoestiek en beleving

Door het hoge, gebogen plafond is de akoestiek indrukwekkend goed. Of het nou gaat om spettterende muziekoptredens of een mooie toneelvoorstelling, wij zorgen ervoor dat er vanaf een sta- of zitplek altijd voldoende zicht is op het podium. _Het unieke bij deze tent is het balkon waardoor mensen ook van bovenaf kunnen genieten van de sfeer in de tent.

De Opera geeft bezoekers een totaalervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Kleurrijke koepelvorm

De koepelvorm van de tent geeft deze een imposant voorkomen. De speelse lijnen en witte, blauwe en rode kleuren geven de De Opera een feestelijk uiterlijk, waardoor de toon snel gezet is.

Bekijk hier onze andere festivaltenten.

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?