Tent Cavalho

Ben je op zoek naar een gezellige horecatent? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. De Cavalho is een tent met een mooie houten constructe die als volwaardig restaurant kan worden ingericht en meteen een Italiaans vakantiegevoel met zich meebrengt.

Grondlegger Willem Hol bouwde de tent naar het originele model van de paardenstal van Circus Strasbourg. ‘Cavalho’ is Italiaans voor ‘paard’ en op de houten toegangsdeuren zijn twee levensgrote paarden waarachtig mooi geschilderd.

Tent Cavalho - afbeelding 1
Details Cavalho
Aantal personen 100 - 500 pers.
Aantal zitplaatsen 360
Opbouwtijd 1 dag
Afbouwtijd 1 dag
Afmetingen 9 m breed x 38,4 m diep x 4,8 m hoog
Inrichting
30 tafels, 60 banken
verlichting
houten vloer
podium
bar zonder toebehoren

Offerte aanvragen
Tent Cavalho - afbeelding 2
Tent Cavalho - afbeelding 3
Tent Cavalho - afbeelding 1 Tent Cavalho - afbeelding 2 Tent Cavalho - afbeelding 3 Tent Cavalho - afbeelding 4 Tent Cavalho - afbeelding 5

Gezellige indeling

Deze warme restauranttent kan worden uitgerust met houten banken en tafels die plaats bieden aan 360 mensen. Door middel van tussenschotten kunnen er knusse zithoekjes worden gemaakt. Met de Cavalho creëren wij een sfeervolle en gezellige ruimte waar jouw gasten heerlijk kunnen genieten van elkaar en lekker eten.

Flexibel uitbreidbaar

De Cavalho kan in twee afzonderlijke gedeelten worden opgebouwd of is, met behulp van de tent Cavallone, uit te breiden van 38 naar wel 51 meter. Deze mooie combinatie biedt ruimte aan 600 mensen.

Qua grootte kan deze tent zich aan elk evenement aanpassen. Dit, in combinatie met zijn fraaie uiterlijk, maakt de Cavalho het paradepaardje van ons bedrijf.

Bekijk hier onze andere festivaltenten.

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?