Bedrijfsfeest Plegt Vos

Voor een bedrijfsfeest van Plegt Vos hebben wij in Almelo onze Cavalho geplaatst. Het grote bouwbedrijf had een nieuw pand in gebruik genomen. Absoluut reden voor een feestje dus! Zij hebben een prachtig Plegt Vostival neergezet voor zo’n 800 bezoekers. Onze Cavalho is geplaatst in het formaat van 9 bij 22.4 meter en stond prachtig op het terrein.

De producent van het bedrijfsfestival is een bestaande klant waar wij al jaren goed contact mee hebben. Dit is dan ook de reden dat hij weer voor ons koos in deze samenwerking. Onze Cavalho is opgezet met een podium erin. Dit is gedaan door een andere partij. Hiervoor was goede samenwerking nodig. Gasten van het festival konden op deze manier genieten van muziek en optredens. De tent was mooi ruim opgezet zodat ruim 150 mensen konden genieten in de tent.

De klant had graag een ingang aan de zijkant van de tent. Deze aanpassing hebben wij voor de klant doorgevoerd. Om deze zij ingang goed toegankelijk te maken hebben wij een inloopvloer geplaatst. Dit in de vorm van een soort ‘ramp’.

De gehele klus is goed en soepel verlopen. Omdat het contact met de producent altijd goed is geweest, was het ook deze keer weer een fijne samenwerking. De producent was goed georganiseerd, wat het voor ons ook eenvoudiger maakt.

Bekijk hier de aftermovie van het prachtige bedrijfsfeest!

Toch op zoek naar een andere festivaltent? Wij verhuren bijvoorbeeld ook circustenten!