Festivaltent huren

Jouw gebeurtenis of evenement wordt nog specialer met een nostalgische tent van De Opera.

Van klein (knus) tot groot (bruisend), we hebben altijd wel een geschikte tent die aan jouw wensen voldoet. Graag adviseren wij jou bij het kiezen van de juiste tent.

festivaltent huren - werkteater 1

Het Werkteater

Max 1200 pers.
23 m breed x 30 m diep x 7,6 m hoog
2 dagen opbouwtijd
1 dag afbouwtijd
festivaltent huren - cavalho 2

Cavalho

Max 500 pers.
9 m breed x 38,4 m diep x 4,8 m hoog
1 dag opbouwtijd
1 dag afbouwtijd
festivaltent huren - cavallone 2

Cavallone

Max 100 pers.
9 m breed x 12,8 m diep x 4,8 m hoog
1 dag opbouwtijd
3/4 dag afbouwtijd
festivaltent huren - de opera 2

De Opera

Max 1000 pers.
18 m breed x 25 m diep x 8,15 m hoog
2 dagen opbouwtijd
1 dag afbouwtijd
festivaltent huren - la couronne 2

La Couronne

Max 50 pers.
5 m breed x 8 m diep x 3,92 m hoog
1 dag opbouwtijd
1/2 dag afbouwtijd
festivaltent huren - torenkamer 2

Torenkamer

Max 50 pers.
7,5 m breed x 7,5 m diep x 2,4 m hoog
4 uur opbouwtijd
3 uur afbouwtijd
festivaltent huren - voordelen

Organiseer je een evenement, festival of andere speciale gelegenheid?

Kies dan voor het huren van een tent bij Tentverhuur de Opera

  • Voor ieder event een unieke tent
  • Authentieke en nostalgische uitstraling
  • Betrouwbaar, vakkundig en flexibel
  • Hoogwaardige kwaliteit en veiligheid staan voorop

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?

festivaltent huren - toebehoren

Inclusief toebehoren

Wij zorgen ervoor dat jouw tent compleet is met interieur, bars, podia, verlichting, vloeren en natuurlijk veiligheid. Jouw complete tent huur je bij Tentverhuur de Opera, dé specialist in unieke tenten.

Het is van groot belang om de veiligheid op jouw festival optimaal te houden. Dit begint met een stevige, rechte vloer. Deze zorgt ervoor dat bezoekers en gasten niet struikelen over een hobbelige vloer. Daarbij heb je met gras als ondergrond kans dat mensen uitglijden. Voor verdere veiligheid zit je ook goed bij ons. Wij hebben namelijk voor elke tent een verlicht nooduitgang bordje. Zo kunnen mensen bij calamiteiten altijd snel de tent verlaten.

Lees meer over de toebehoren

Referenties

Onze festivaltenten verhuur heeft al een indrukwekkende staat van dienst. Op de onderstaande festivals hebben we al geschitterd.

Een succesvol evenement

Het uiterlijk en de presentatie van een tent zijn uitermate belangrijk om van jouw festival, evenement of gebeurtenis een groot succes te maken. Het huren van een tent op maat bij ons helpt mee aan dit succes. Wij zorgen ervoor dat het naadloos aansluit bij jouw thema en sfeer. Een tent huren bij Tentverhuur de Opera kan hieraan een grote bijdrage leveren. Onze tenten zijn uniek in vorm en functie en door ons brede assortiment tenten kunt u voor elke gelegenheid een passende tent huren. Welke tent u ook voor ogen heeft, wij kijken graag met u naar de opties. U kunt bijvoorbeeld een open tent huren als festival tent. Er zijn enorm veel mogelijkheden binnen ons ruime assortiment en wij denken graag met je mee.

Festivaltent huren? Graag denken wij actief mee over de locatie en mogelijkheden voor de festivaltenten verhuur en zorgen ervoor dat jouw tent op tijd opgebouwd en weer afgebroken wordt. Ook zijn we flexibel en garanderen we een betrouwbare service. Als het gaat om bouwen, dan kun je op ons bouwen.

Voor diverse gelegenheden

Natuurlijk kun je onze authentieke tenten huren om jouw festival tot een uniek feest te maken. Zet de sfeer die je voor ogen had op jouw festival. Wij helpen je met advies en maatwerk.

Zou je graag een mooi bedrijfsfeest organiseren voor (potentiële) klanten? Door middel van de festivaltent verhuur bij Tentverhuur de Opera zet jij jouw bedrijf op de kaart. Of misschien verdient jouw personeel een knalfeest? Samen gaan we aan de slag en bekijken we de mogelijkheden.

Betrouwbaar en flexibel

Alles is mogelijk bij Tentverhuur de Opera. Wil je last minute een festivaltent huren? Geen probleem. Wij zijn zeer flexibel en garanderen een betrouwbare service. In iedere weersomstandigheid staan wij voor jou klaar.

Unieke sfeer en beleving

De tenten van De Opera creëren met hun authentieke en nostalgische uitstraling een sfeer en beleving die jouw bezoekers nog lang bij zal blijven. Een tent huren van Tentverhuur de Opera tilt het festival, evenement of andere speciale gelegenheid naar een nóg hoger niveau.

Bekijk onze tenten hierboven, proef de sfeer uit de foto’s en bekijk de verschillende mogelijkheden op het gebied van het huren van een tent huren. Wij doen je graag een scherp aanbod op maat geschikt voor jouw event. Wil je een ander soort tent huren, bijvoorbeeld een feesttent? Of misschien toch een evenementen tent huren? Misschien wil je een authentieke circustent huren? Kijk eens rond op onze website, bij ons kun je terecht! Neem contact met ons op en we geven je (gratis) advies.

festivaltent huren - banner faq

FAQ

Hoeveel tijd hebben jullie nodig voor het opbouwen?

Dit verschilt uiteraard per tent. Graag geven we een richtlijn voor het op- en afbouwen per tent:

La Couronne
Opbouwen 6 uur
Afbouwen: 4 uur
Torenkamer
Opbouwen 3 uur
Afbouwen: 2 uur
Cavalho
Opbouwen 7 uur (afhankelijk van de lengte)
Afbouwen: 5 uur (afhankelijk van de lengte)
Cavallone
Opbouwen 6 uur
Afbouwen: 4 uur
De Opera
Opbouwen 1,5 dag
Afbouwen: 1 dag
Het Werkteater
Opbouwen 1,5 dag
Afbouwen: 1 dag
Kunnen jullie op alle locaties bouwen?

In overleg kan heel veel. We hebben weleens een tent in een drooggelegde vijver en bovenop een parkeergarage gebouwd.
Graag overleggen we van tevoren hoe we jouw locatie het beste kunnen bereiken, eventueel ondersteund door foto’s. Dan komen we niet voor verrassingen te staan.

Voor de beeldvorming: Het Werkteater wordt vervoerd met twee trailers en De Opera en de Cavalho met één trailer. Een trailer is zeventien meter lang.
De La Couronne en de Cavallone kunnen vervoerd worden met een negen meter lange bakwagen en de Torenkamer met een aanhangwagen achter een auto.

Mag de ondergrond wat aflopen?
Het is belangrijk dat er over de lengte van de tent een maximaal hoogteverschil is van een halve meter. We kunnen met stalen stempels en vulhout (blokken hout) veel ondersteunen, maar het houdt ergens op.
Wat kost het festivaltent verhuur?
Dit verschilt sterk per klus. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan transport en de duur van het evenement. We maken graag een passende offerte op maat.
Leveren jullie ook stoelen, tafels, verlichting en decoratie?
Dit is bij de La Couronne en de Cavalho zeker het geval. Bekijk per tent de details voor de specifieke informatie hierover.
Hoe groot moet tent zijn voor 150 personen?
Een feest voor meer dan 150 mensen heeft een flinke tent nodig die minstens 9 meter lang en 9 meter breed is. Wij helpen je graag om de perfecte tent op maat op jouw evenement te plaatsen.