Festivaltent huren

Jouw gebeurtenis of evenement wordt nog specialer met het huren van een nostalgische festivaltent van De Opera.

Van klein (knus) tot groot (bruisend), we hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet. Graag adviseren wij jou bij het kiezen van de juiste tent.

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?

Een succesvol evenement

Het uiterlijk en de presentatie van een tent zijn uitermate belangrijk om van jouw festival, evenement of gebeurtenis een groot succes te maken. Wij bouwen graag mee aan dit succes door jou een tent huren die naadloos aansluit bij jouw thema en sfeer. Een festivaltent huren bij Tentverhuur de Opera kan hieraan een grote bijdrage leveren. Onze tenten zijn uniek in vorm en functie en door ons brede assortiment hebben wij voor elke gelegenheid een passende tent.

Graag denken wij actief mee over de locatie en mogelijkheden voor het huren van een festivaltent en zorgen ervoor dat jouw tent op tijd opgebouwd en weer afgebroken wordt. Ook zijn we flexibel en garanderen we een betrouwbare service. Als het gaat om bouwen, dan kun je op ons bouwen.

Betrouwbaar en flexibel

Alles is mogelijk bij Tentverhuur de Opera. Heb je last minute een festivaltent nodig? Geen probleem. Wij zijn zeer flexibel en garanderen een betrouwbare service. In iedere weersomstandigheid staan wij voor jou klaar.

Unieke sfeer en beleving

De tenten van De Opera creëren met hun authentieke en nostalgische uitstraling een sfeer en beleving die jouw bezoekers nog lang bij zal blijven. Een festivaltent huren bij Tentverhuur de Opera tilt het festival, evenement of andere speciale gelegenheid naar een nóg hoger niveau.

Bekijk onze tenten hierboven, proef de sfeer uit de foto’s en bekijk de verschillende mogelijkheden voor de verhuur van tenten. Wij doen je graag een scherp aanbod op maat geschikt voor jouw event. Ook voor het huren van een feesttent, evenementen tent of circustent kun je bij ons terecht!

Organiseer je een evenement, festival of andere speciale gelegenheid? Kies dan voor Tentverhuur de Opera

  • Voor ieder event een unieke festivaltent
  • Authentieke en nostalgische uitstraling
  • Betrouwbaar, vakkundig en flexibel
  • Hoogwaardige kwaliteit en veiligheid staat voorop

Referenties

Onze festivaltenten hebben al een indrukwekkende staat van dienst. Op de onderstaande festivals hebben ze al geschitterd.

FAQ

Hoeveel tijd hebben jullie nodig voor het opbouwen?

Dit verschilt uiteraard per tent. Graag geven we een richtlijn voor het op- en afbouwen per tent:

La Couronne
Opbouwen 6 uur
Afbouwen: 4 uur
Torenkamer
Opbouwen 3 uur
Afbouwen: 2 uur
Cavalho
Opbouwen 7 uur (afhankelijk van de lengte)
Afbouwen: 5 uur (afhankelijk van de lengte)
Cavallone
Opbouwen 6 uur
Afbouwen: 4 uur
De Opera
Opbouwen 1,5 dag
Afbouwen: 1 dag
Het Werkteater
Opbouwen 1,5 dag
Afbouwen: 1 dag
Kunnen jullie op alle locaties bouwen?

In overleg kan heel veel. We hebben weleens een tent in een drooggelegde vijver en bovenop een parkeergarage gebouwd.
Graag overleggen we van tevoren hoe we jouw locatie het beste kunnen bereiken, eventueel ondersteund door foto’s. Dan komen we niet voor verrassingen te staan.

Voor de beeldvorming: Het Werkteater wordt vervoerd met twee trailers en De Opera en de Cavalho met één trailer. Een trailer is zeventien meter lang.
De La Couronne en de Cavallone kunnen vervoerd worden met een negen meter lange bakwagen en de Torenkamer met een aanhangwagen achter een auto.

Mag de ondergrond wat aflopen?
Het is belangrijk dat er over de lengte van de tent een maximaal hoogteverschil is van een halve meter. We kunnen met stalen stempels en vulhout (blokken hout) veel ondersteunen, maar het houdt ergens op.
Wat zijn de kosten ongeveer?
Dit verschilt sterk per klus. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan transport en de duur van het evenement. We maken graag een passende offerte.
Leveren jullie ook stoelen, tafels, verlichting en decoratie?
Dit is bij de La Couronne en de Cavalho zeker het geval. Bekijk per tent de details voor de specifieke informatie hierover.