Zwarte Cross

De Zwarte Cross; een wijd bekend evenement. Een prachtige mix van motorcross, stunts, muziek, theater, gekte, spektakel en humor. Alles komt samen op het mooie terrein van het festival in ‘De Achterhoek’. Bij zo’n uniek concept waar diverse werelden samenkomen horen natuurlijk ook unieke tenten.

Zo mocht Tentverhuur de Opera ook dit jaar weer Het Werkteater plaatsen op de Zwarte Cross. Net als de afgelopen drie jaar, staat deze op de Theaterweide. Hier wordt hij ingezet voor de grotere theatertentoonstellingen.

Het Werkteater is perfect in te zetten als theater. Hij is namelijk in te delen met een podium op de vloer. Het publiek is daarbij op zo’n manier te plaatsen dat de achterste rij het hoogste zit en de voorste rij het laagste zit. Zo creëer je een tribune-effect en heeft het gehele publiek goed zicht op de podiumvloer. Natuurlijk is deze tent ook in te zetten met een hoog podium. Het uiterlijk van de feesttent heeft een circusachtige uitstraling, wat ook weer perfect aansluit bij theatervoorstellingen.

Dit jaar stond voor het eerst ook onze Cavallone op de Zwarte Cross. Deze werd ingezet om de kleinere shows op de Zwarte Cross te huisvesten.

Samen hebben de tenten meer dan tien shows in drie dagen voorzien.

De Cavallone voor een succesvol theateroptreden

Bent u op zoek naar een festivaltent voor theatervoorstellingen, maar wilt u geen massale tenten? Dan is onze Cavallone ideaal voor uw situatie. Deze unieke tent is namelijk uitermate geschikt voor culturele events zoals cabaretvoorstellingen of bijvoorbeeld musicals. Door de grootte en de indeling van de tent biedt het een knusse sfeer.

Cavallone betekent letterlijk ‘groot paard’ in het Italiaans. Zo geeft de Cavallone, met haar houten accenten, de knusse sfeer van een paardenstal.

Een ruime keuze in unieke tenten

Met ons assortiment aan evenementen tenten weten we dat we voor elke situatie en elke wens de passende tent hebben. Van tenten voor 30 personen tot tenten voor 1200 personen! Tentverhuur de Opera biedt altijd de oplossing met een unieke tent! Bekijk hier al onze tenten!Zwarte Cross - afbeelding 1