Mogelijkheden vloeren

Wanneer je een prachtige, authentieke tent huurt voor jouw festival of evenement, wil je natuurlijk dat deze compleet is. Zo bestaat de mogelijkheid dat je jouw event op een onaangename ondergrond geeft. Deze kan bijvoorbeeld ongelijk zijn. Of misschien wel glad, denk hierbij aan een ondergrond van gras. Je wilt natuurlijk niet dat jouw gasten struikelen of vallen tijdens je event.

Daarbij is het in Nederland nooit zeker dat je lekker weer hebt. Wanneer het noodlot toeslaat en er valt veel neerslag, houden jouw gasten droge voeten. Onze vloeren liggen namelijk een stukje van de grond door het stalen frame wat er onder ligt.

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?

Geen last voor jouw gasten

Om te voorkomen dat jouw gasten last ervaren, leveren wij bij al onze tenten een unieke en eigen vloer. Deze bouwen wij secuur op met passende onderdelen.

Stalen frame voor stevigheid

Allereerst leggen we een basis neer. Deze bestaat uit een stalen frame die onder de daadwerkelijke vloer ligt. Met deze grondslag zorgen wij ervoor dat de vloer recht is. Dit betekent geen hobbels en een vloer die waterpas ligt. Daarbij zorgt dit stalen frame er ook voor dat de vloer stevig vast ligt.

Vervolgens legt Tentverhuur de Opera de vloer hier netjes en secuur op. Onze collega’s zorgen ervoor dat de vloerdelen netjes aansluiten. Zo ontstaan er nooit spleten en/of gaten in je vloer.

Als laatst wordt pas de feesttent over de vloer gezet. Dit zorgt er mede voor dat je altijd een mooie vlakke vloer hebt in je authentieke tent.

Extra uitbouw voor de Cavalho

Voor de Cavalho tent heb je zelfs de optie om de vloer uit te breiden. Dit houdt in dat wij de vloer door kunnen leggen tot buiten de tent. Hierdoor krijg je bij deze tent een terras aan de tent.

Niet los te huren

Onze vloeren zijn helaas niet los te huren. Wij hebben namelijk uitgezocht welke vloer bij welke tent past. Dus niet alleen onze tenten zijn authentiek, de vloeren passen hier ook nog eens perfect bij. Stel dat je onze circustent huurt, dan wil je natuurlijk dat de sfeer compleet is. Dit kan onder andere worden bepaald door de vloer.

logo opera
Voordelen van vloeren
Altijd een vloer die waterpas is
Een vloer die past bij jouw tent
Droge voeten tijdens elk event
Voordelen van Tentverhuur de Opera
Ruim 35 jaar ervaring
Voor elk budget een oplossing
Compleet met inrichting
Van 15 tot 1200 personen
Voorzien van allerlei faciliteiten
Wij verzorgen transport, opbouw, inrichting én afbouw
Offerte aanvragen
banner vloeren