Verlichting in onze tenten

De verlichting in een tent kan het desbetreffende feest, optreden of voorstelling een stuk indrukwekkender maken. Bij Tentverhuur de Opera is het mogelijk om bij sommige tenten ingebouwde verlichting mee te krijgen. Verlichting is een vak apart en daarom laten wij dit liever over aan vakmannen die meer verstand hebben van verlichting.

Bijna alle tenten bevatten geen verlichting. Dit dient dan zelf geregeld te worden. Uiteraard kan dit ook uitbesteed worden. De La Couronne en de Cavallone tent beschikken standaard over verlichting.

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?

De Cavallone

Deze tent heeft een fraaie uitstraling en kan in totaal 20 tot 150 personen kwijt. Het is zelfs mogelijk om de Cavallone te combineren met de Cavalho. Samen kunnen ze zo’n 600 man van een theater of gezellig feest voorzien. De Cavallone heeft 3 lampen aan de voorgevel van de tent. Deze verlichting zorgt er in ieder geval voor dat de ingang van het feest niet te missen is.

La Couronne

De La Couronne is meer dan alleen een tent, het is net een café. Deze tent heeft zeker een unieke uitstraling en het bevat ook nog eens standaard verlichting. In totaal heeft de Kroon (La Couronne) 14 spotjes. 12 spotjes aan de binnenkant om 50 mensen van verlichting te voorzien en 2 spotjes aan de voorgevel.

Tentverhuur de Opera

Zoals wij al eerder aangaven proberen wij geen dingen aan te bieden waar wij ons niet in thuis voelen. Wanneer je onze circustent huurt, voorzien wij je bijvoorbeeld graag van advies voor een goede partij die je verder helpt met de verlichting. Het is namelijk een vak apart en niet onze specialiteit. Echter is het wel goed om te weten dat er wel verlichting aanwezig is in twee van onze tenten. De verlichting wordt standaard meegeleverd met de tenten. Naast het leveren van de materialen bouwen we ook alles op voor jou. Voor eventuele vragen over verlichting of andere opties binnen onze tenten kun je contact met ons opnemen.

Organiseer je een event, festival of andere speciale gelegenheid?

Kies dan voor Tentverhuur de Opera

  • Meer dan 35 jaar ervaring;
  • Groot of klein budget? Voor iedereen een oplossing;
  • Bijpassende inrichting;
  • Van kleine tot grote groepen, van 15 tot 1200 personen;
  • Voorzien van diverse faciliteiten;
  • Van transport tot opbouw en van inrichting tot afbouw.