Tent Cavalho

Ben je op zoek naar een gezellige horecatent? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. De Cavalho is een tent met een mooie houten constructie die als volwaardig restaurant kan worden ingericht en meteen een Italiaans vakantiegevoel met zich meebrengt.

Grondlegger Willem Hol bouwde de tent naar het originele model van de paardenstal van Circus Strasbourg. ‘Cavalho’ is Italiaans voor ‘paard’ en op de houten toegangsdeuren zijn twee levensgrote paarden waarachtig mooi geschilderd.

Tent Cavalho - afbeelding 1
Details Cavalho
Aantal personen 100 - 500 pers.
Aantal zitplaatsen 360
Opbouwtijd 1 dag
Afbouwtijd 1 dag
Afmetingen 9 m breed x 38,4 m diep x 4,8 m hoog
Inrichting
30 tafels, 60 banken
verlichting
houten vloer
podium
bar zonder toebehoren

Offerte aanvragen
Tent Cavalho - afbeelding 2
Tent Cavalho - afbeelding 3
Tent Cavalho - afbeelding 1 Tent Cavalho - afbeelding 2 Tent Cavalho - afbeelding 3 Tent Cavalho - afbeelding 4 Tent Cavalho - afbeelding 5 Tent Cavalho - afbeelding 6 Tent Cavalho - afbeelding 7 Tent Cavalho - afbeelding 8 Tent Cavalho - afbeelding 9

Tent Cavalho


Gezellige indeling

Deze warme restauranttent van Tentverhuur de Opera kan worden uitgerust met houten banken en tafels die plaats bieden aan 360 mensen. Door middel van tussenschotten kunnen er knusse zithoekjes worden gemaakt. Met de Cavalho creëren wij een sfeervolle en gezellige ruimte waar jouw gasten heerlijk kunnen genieten van elkaar en lekker eten.

Flexibel uitbreidbaar

De Cavalho kan in twee afzonderlijke gedeelten worden opgebouwd of is, met behulp van de tent Cavallone, uit te breiden van 38 naar wel 51 meter. Deze mooie combinatie biedt ruimte aan 600 mensen.

Qua grootte kan deze tent zich aan elk evenement aanpassen. Dit, in combinatie met zijn fraaie uiterlijk, maakt de Cavalho het paradepaardje van ons bedrijf.

Bekijk hier onze andere te huren festivaltenten. Misschien wil je wel een andere evenementen tent huren, zoals een circustent?

FAQ

Hoeveel tijd hebben jullie nodig voor het opbouwen?

Graag geven we een richtlijn voor het op- en afbouwen van de tent Cavalho:

Cavalho
Opbouwen: 7 uur (afhankelijk van de lengte)
Afbouwen: 5 uur (afhankelijk van de lengte)
Kunnen jullie op alle locaties bouwen?

Graag overleggen we van tevoren hoe we jouw locatie het beste kunnen bereiken, eventueel ondersteund door foto’s. Zo kunnen wij ons het beste voorbereiden met het transport naar de locatie.

Voor de beeldvorming: De Tent Cavalho wordt vervoerd met één trailer. Een trailer is zeventien meter lang.

Mag de ondergrond wat aflopen?
We kunnen met stalen stempels en vulhout (blokken hout) veel ondersteunen. Het is echter wel belangrijk dat er over de lengte van de tent een maximaal hoogteverschil is van een halve meter.
Wat zijn de kosten ongeveer?
Dit verschilt sterk per opdracht. Graag komen we met je in contact over jouw evenement zodat wij een passende offerte kunnen maken.
Leveren jullie ook stoelen, tafels, verlichting en decoratie?
Dit is bij de tent Cavalho zeker het geval. Kijk bij de feesttent details voor meer informatie. Mochten er alsnog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op.

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?