Stadsfestival Zwolle

Het Stadsfestival vindt elk jaar plaats in de binnenstad van Zwolle. Het festival duurt drie dagen en zit vol met culturele activiteiten! De optredens lopen enorm uiteen. Denk bijvoorbeeld aan muziek, cabaret, circus, goochelen en nog veel meer.

Al deze optredens en culturele activiteiten dienen natuurlijk wel in passende tenten plaats te vinden. Met de authentieke feesttenten van Tentverhuur de Opera komt elke artiest tot zijn recht.

Wij voorzien je van advies in de passende tent(en) voor jouw festival of evenement. Zo kijken we naar de ruimte die je nodig hebt op basis van het aantal bezoekers en of de bezoekers gaan zitten of staan. Bij diverse tenten bieden wij zelfs de mogelijkheid tot extra toebehoren. Denk hierbij aan een eventueel podium, bar, stoelen, tribune of tafels en banken. Bij ons is heel erg veel mogelijk.

Het is niet voor niets dat ook de organisatoren van dit festival niet alleen enorm tevreden waren over onze tenten, maar ook met onze service en diensten. Stadsfestival Zwolle gaf aan dat Tentverhuur de Opera een fijn bedrijf is om mee samen te werken. Dit vooral door onze flexibiliteit en meedenkend vermogen. Wij leveren altijd mooie materialen.

Waarom kies je voor Tentverhuur de Opera?

Naast onze flexibiliteit in de samenwerking en het advies dat wij je geven, geven onze tenten jouw event altijd een authentieke en nostalgische uitstraling. Met ruim 40 jaar ervaring weet je dat het advies dat wij je geven betrouwbaar is. Om de kwaliteit van onze tenten te garanderen, werken wij enkel met hoge kwaliteit materialen. Daarbij staat veiligheid altijd op nummer één. Dit geldt bij de opbouw van de tent, tijdens het event én bij de afbouw van de tent.

Wij hebben zes verschillende soorten festivaltenten in ons assortiment. De grootste tent die wij bieden is Het Werkteater, hier kunnen tot wel 1.200 bezoekers in. Klik hier en bekijk onze tenten. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere tenten te huren. Kies bijvoorbeeld voor twee Cavallone’s of één Cavallone en één Werkteater. Of vind je de Cavalho net wat te kort en zou je deze graag wat langer zien? Laat ons weten wat je wensen zijn en wij kijken wat er mogelijk is!


“EEN FIJN BEDRIJF OM MEE SAMEN TE WERKEN, ERG FLEXIBEL EN ZE LEVEREN MOOIE MATERIALEN!”

- Meron van Reijersen Producent Stadsfestival Zwolle