Sint Rosa Festival

Op 24, 25 en 26 augustus werd het Sint Rosa Festival alweer voor de 17e keer georganiseerd. Hierbij werd de binnenstad van Sittard omgetoverd tot een bijzondere wereld, met een mix van attracties en acts uit de tijd dat kermis en circus één waren. Hierbij mochten de prachtige nostalgische feesttenten van Tentverhuur de Opera dan ook niet ontbreken.

Tentverhuur de Opera was tijdens het laatste weekend van augustus dan ook goed vertegenwoordigt met de pareltjes ‘La Couronne’, ‘Cavalho’ en natuurlijk ‘De Opera’ als festivaltent. Het Sint Rosa Festival is een mix van (kermis)attracties en speciale acts met een nostalgisch randje. Samen zorgt dit voor top amusement en bizarre belevingen voor het hele gezin. Overal zijn muzikale verleidingen te vinden voor zowel jong en oud in eeuwenoude danspaleizen.


“Zodra de poorten openen bent u getuige van top amusement en bizarre belevingen voor het hele gezin. Diverse soorten muziek worden op zeven podiums en in diverse oude circus, variété en spiegeltenten voor u gebracht.”

- Organisatie Sint Rosa Festival


Het Sint Rosa Festival is dan ook een festival met een prachtig verhaal en voor ieder wat wils. Gekend vanwege haar unieke, nostalgische sfeer met muziek in een prachtige ambiance. Dit maakt het ieder jaar weer voor iedere bezoeker een genot om hier aanwezig te mogen zijn.

Bekijk onderstaande foto’s voor een prachtige sfeerimpressie.

Sint Rosa Festival logo
Sint Rosa Festival - afbeelding 1 Sint Rosa Festival - afbeelding 2 Sint Rosa Festival - afbeelding 3 Sint Rosa Festival - afbeelding 4 Sint Rosa Festival - afbeelding 5 Sint Rosa Festival - afbeelding 6 Sint Rosa Festival - afbeelding 7 Sint Rosa Festival - afbeelding 8 Sint Rosa Festival - afbeelding 9 Sint Rosa Festival - afbeelding 10 Sint Rosa Festival - afbeelding 11 Sint Rosa Festival - afbeelding 12