Rollende keukens

De Rollende keukens werd dit jaar voor de 11e keer georganiseerd. Hier waren weer talloze van nieuwe (en oude) foodtrucks te vinden voor de culinair genieter, foodliefhebber, bourgondiër of de gewone ‘genotzoeker’. Tijdens de Rollende Keukens is het weer de tijd van het jaar voor lekkere hapjes, drankjes in de zon en live muziek!

Naast de foodtrucks was dit jaar ook een van de historische feesttenten van Tentverhuur de Opera, ‘Het Werkteater’, te bewonderen op het festival als festivaltent. Met als tijdelijke bewoner ‘La Pilseria’, zorgden zij voor de ultieme combinatie van Spaanse hapjes, glazen cava en Limburgse pilseners én dat alles in een nostalgische circustent


"Een swingende circustent waar Catalaanse bubbels, Spaanse hapjes en Limburgse pilseners met Duitse precisie langs hoge tafels werden gerold."

- Organisatie Rollende Keukens, over de opvallende circustent met hun tijdelijke bewoner 'La Pilseria'.


De historisch circustent was zeker een lust voor het oog tijdens het festival. In samenwerking met La Pilseria hing er binnen de sfeer van het Beierse Oktoberfest in combinatie met een Xampanyeria uit Barcelona. Dit maakte de beleving voor de festivalbezoeker nog optimaler.

Rollende keukens logo
Rollende keukens - afbeelding 1 Rollende keukens - afbeelding 2 Rollende keukens - afbeelding 3 Rollende keukens - afbeelding 4