Mogelijkheden voor een podium

Organiseer je een festival, evenement, voorstelling of presentatie in een afgesloten tent? Bij Tentverhuur de Opera zijn er verschillende opties om naast een authentieke tent ook een podium te huren. Een podium maakt van jouw festival, evenement, voorstelling, bedrijfsfeest of presentatie een groot succes!

Wij leveren niet bij alle tenten een podium. Zo hebben Het Werktheater, La Couronne en de Torenkamer geen mogelijkheden tot het huren van een podium. De overige tenten wel.

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?

De Cavalho

Wanneer je voor de Cavalho gaat, heeft u de keuze om er een klein podium bij te huren. De afmetingen van het podium zijn 3 bij 3.2 meter. Ook dit podium is specifiek ontworpen en gemaakt voor de Cavalho. Deze is dus geheel in lijn met de stijl en uitstraling van de tent.

De Cavallone

De Cavallone biedt een andere optie. De tent heeft geen podium maar wel een speelvloer. De tent beschikt over een tribune, waardoor de gasten neerkijken op de speelvloer. Hierdoor dient de speelvloer als podium. Alle bezoekers op de tribunes hebben goed zicht op de speelvloer. Zo hoeft niemand een moment te missen.

De Opera

Wanneer je De circusachtige Opera huurt heb je de keuze om er een groot podium bij te huren. Het podium heeft een vaste maat en is niet uit te breiden. Het is namelijk speciaal ontworpen voor de Opera. Hij past dus perfect in en bij de sfeer in de tent. Op de tekening hieronder zie je de afmetingen van het podium weergegeven.

Tentverhuur de Opera

Al onze podia zijn altijd optioneel. Je kunt de tenten ook allemaal zonder podium huren. Bijvoorbeeld wanneer je een tent huurt voor een écht dansfeest . Dan wil je misschien zoveel mogelijk dans- en sta ruimte hebben. Wanneer je een offerte aanvraagt en de mogelijkheid tot het huren van een podium is er, zult u dit terugvinden in de offerte. Wanneer je nog vragen hebt, neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Organiseer je een event, festival of andere speciale gelegenheid?

Kies dan voor Tentverhuur de Opera

  • Meer dan 35 jaar ervaring;
  • Voor een klein of groot budget altijd dé oplossing;
  • Inrichting die past bij jouw tent;
  • Voor gezelschappen van 15 tot 1200 personen;
  • Voorzien van vele faciliteiten;
  • Van A tot Z; transport, opbouw, inrichting en afbouw.