Pinkpop

Pinkpop, wie kent het niet? Het is hét festival dat met ruim 50 edities het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival is. Met meer dan 2.9 miljoen unieke bezoekers en meer dan 900 artiesten knalt het festival elk jaar in juni.

Los van het enorme feest voor de grote aantallen bezoekers, wil de organisatie het ook zo comfortabel mogelijk maken voor de artiesten die komen optreden. Pinkpop huur daarom al jaren onze la Couronne. Deze feesttent wordt backstage opgebouwd door Tentverhuur de Opera.

Ontspanning voor de artiesten

Om ervoor te zorgen dat artiesten ook hun welverdiende ontspanning hebben, kunnen ze in onze la Couronne rustig een drankje doen. Hij wordt al jaren ingezet als artiestencafé. Deze evenementen tent biedt de ontspannen sfeer van een oud-Hollands bruincafé. De tent heeft een sjieke, maar gezellige uitstraling die vaak goed in de smaak valt bij de artiesten.

Het blijft bijzonder dat Nederlandse artiesten, maar ook grote internationale artiesten, in onze tent komen om een drankje te doen en te ontspannen.

Meer over onze “Kroon”

La Couronne betekent letterlijk “de kroon” in het Frans. De grote gouden kroon boven de ingang past dan ook perfect bij de naam en sfeer die je verwacht bij zo’n naam.

Bent u op zoek naar een festivaltent met een tintje kermis, maar vooral een knusse en gezellige sfeer? Dan is de la Couronne perfect voor u. De tent biedt ruimte aan 15 tot 50 personen en heeft 20 zitplaatsen. Daarbij bieden we veel passend interieur dat de knusse en gezellige sfeer perfect afmaakt. Wat is nu een café zonder bruine bar met tapkranen? Deze leveren we dan ook bij de tent. Daarbij kunnen we ook tafels, stoelen en verlichting leveren die in lijn zijn met de stijl van de tent.

Bent u misschien toch op zoek naar een andere tent? Bekijk hier al onze tenten! Voor alle soorten evenementen en stijlen bieden we de perfecte, unieke tent.