Paaspop

Paaspop is een jaarlijks festival dat, je raadt het al, plaatsvindt in het weekend van Pasen. Het feest vond voor het eerst plaats in 1974 in een gemeenschapshuis. Als snel groeide het en werd het georganiseerd in een manege. Inmiddels is het uitgegroeid tot een enorm festival waar een weiland wordt omgetoverd tot een festivalterrein voor drie dagen. Over deze drie dagen verspreid bezoeken ruim 100.000 mensen het festival!

Een prachtig terrein

De organisatie van Paaspop tovert het weiland ieder jaar om tot een prachtig terrein. Er worden enkel authentieke en speciale tenten geplaatst. Daarbij wordt alles prachtig aangekleed als een waar Paaspop dorp.

In dit prachtige dorp mag één van onze authentieke evenementen tenten natuurlijk niet ontbreken. Ook de organisatie van Paaspop zag dat in, daarom hebben zij contact met ons opgenomen. Ze waren geïnteresseerd in onze prachtige La Couronne. Dit is een unieke cafétent die van alle gemakken is voorzien.

La Couronne

Onze La Couronne, wat letterlijk “de Kroon” betekent, bestaat uit onderdelen van een oude carrousel. Het biedt jouw publiek een oud-Hollands bruincafé met de ludieke sfeer van een kermis.

De Kroon

De tent is te herkennen aan de grote goud-rode kroon boven de ingang. Dit zorgt meteen voor een koninklijke uitstraling. Aan de buitenkant van de tent bevinden zich vier goud-rode pilaren, deze dragen ook bij aan de pracht van de entree.

Wanneer bezoekers binnenlopen in La Couronne, ziet het er al even prachtig uit. Er hangen diverse muurschilderijen, goudkleurige ornamenten en vele kleine spiegeltjes. De houten vloer en donkerbruine bar maken de authentieke sfeer in de tent compleet.

Bekijk onze La Couronne hier.

Tentverhuur de Opera helpt u graag

Met ruim 40 jaar ervaring weten we welke tent perfect is voor jouw event. Samen bespreken we je festival of feest, lopen we door onze tenten en kiezen we de passende tent uit. Ben je benieuwd naar onze tenten? Kijk hier alvast naar een overzicht.

Mocht je al weten welke tent perfect is voor jou? Vraag dan direct een offerte aan!Paaspop - afbeelding 1