Tent huren voor kermis

Bij Tentverhuur De Opera begrijpen we dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we de perfecte oplossing voor een onvergetelijk kermisfeest.

Bij Tentverhuur De Opera zijn de tenten anders dan andere tenten. Wat maakt ze zo bijzonder? Het is de sfeer die de tenten brengen. Het zijn niet je standaard feest- en festivaltenten, maar tenten die een bepaalde sfeer met zich meebrengen. Elke tent heeft zijn eigen karakteristieken.

Bekijk ze hier!

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?

Waarom een tent huren voor de kermis?

Vaak worden bij kermissen passende feesten gegeven. Wat brengt nou meer sfeer dan zo’n feest in een grote feesttent te geven? Daarbij lopen er veel mensen op en af bij een kermis. Wanneer je kiest voor een tent, is er genoeg ruimte voor deze in- en uitloop.

Extra mogelijkheden

Wij bieden niet enkel de op- en afbouw van de gekozen tent maar ook nog diverse toebehoren. Alle tenten bieden hun eigen mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld vloeren, interieur, barren en podia. Omdat onze tenten zo speciaal zijn, zijn de toebehoren per tent ook écht bedoeld voor en passend bij de tenten.

Vloeren

Met de vloeren in onze tenten zorg je ervoor dat je gasten geen last hebben van een ongelijke ondergrond. Daarbij is een ondergrond van bijvoorbeeld gras, erg glad. Wij leggen de vloeren erin en zo zorgen we ervoor dat jouw gasten niet uitglijden of struikelen.

Barren

Nog zo’n belangrijk onderdeel is een passende bar. Je wil natuurlijk niet dat de gasten een lange tijd in de rij moeten staan voor een drankje. Bij sommige tenten die wij verhuren, kun je kiezen voor een ombouw voor een bar of zelfs een bar inclusief spoelbak en kraan. Maar de verhuur van barren voor onze écht grote tenten is een vak apart. Wij houden ons aan onze specialist maar helpen u graag in de zoektocht naar een partij die je hier goed bij helpt.

Contact

Neem contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Samen zorgen we ervoor dat de kermis één groot feest wordt met onze unieke tenten. Mocht je nog vragen hebben over de mogelijkheden, bel of mail ons dan gerust. Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Tent huren voor kermis - voordelen

Organiseer je een event, festival of andere speciale gelegenheid?

Kies dan voor Tentverhuur de Opera

  • Al meer dan 35 jaar ervaring;
  • Voor alle budgetten een passende oplossing;
  • Jouw tent altijd inclusief passende inrichting;
  • Tenten voor kleine groepen van 15 mensen tot grote groepen van 1200;
  • Inlcusief vele faciliteiten;
  • De complete dienstverlening; van transport tot opbouw tot inrichting tot afbouw.