Mogelijkheden op het gebied van interieur

Om de sfeer op jouw evenement consistent, overal door te trekken is de inrichting van de tenten enorm van belang. Bedenk je wat de functie van de tent gaat zijn. Is het puur bedoeld voor dansen? Dan hoef je natuurlijk geen interieur te plaatsen. Maar misschien wordt het wel meer een theatertent of een eettent? Dan is het voor gasten wel handig dat zij kunnen zitten, en misschien zelfs een tafeltje hebben om aan te zitten.

Wij bieden diverse stoelen, banken en tafels voor de verschillende tenten die je kan huren. Lees snel verder, wij lichten in het kort toe welke opties er zijn per tent.

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?

Het Werkteater

Deze tent is zeer geschikt als grote danstent. Maar dat niet alleen. Hij dient ook erg goed als theater. Hierbij is het mogelijk om een toneelvloer op te bouwen. Hier kunnen wij dan tribunes omheen zetten. Met deze tribunes bieden wij zitplaatsen voor maximaal 800 personen. Deze tribunes bestaan uit houten banken. Deze zetten wij in zo’n opstelling neer, dat alle aandacht naar het midden van de ring gaat. De opstelling creëert een intieme sfeer. De banken zijn dus niet standaard geleverd maar optioneel bij te huren. Kies je ervoor deze niet te huren, kan het Werkteater ruimte bieden aan zo’n 1200 mensen.

De Cavalho

De Cavalho is dé tent wanneer je op zoek bent naar een horecatent. Deze kan namelijk geheel ingericht worden als volwaardig restaurant. Met zijn houten constructie brengt hij een Italiaanse sfeer. Bij deze tent zijn optioneel lange tafels en banken bij te huren. De tafels zijn 0.7 bij 3 meter met daarbij twee banken. Aan elke zijde een bank. Wij verhuren deze dan ook per set. Hierbij is een set één tafel en twee banken.

Cavallone

De Cavallone: een intieme tent met een kleine tribune die zorgt voor een sfeervol optreden! Bij deze tent wordt standaard een tribune voor maximaal 150 personen geleverd. Deze tribune bestaat uit houten bankjes met rugleuning. De rugleuning zorgt ervoor dat de bankjes erg comfortabel zitten. Dit interieur is dus standaard bij de prijs inbegrepen en worden dan ook standaard meegenomen. Wanneer u de tent wil zonder tribune is dit ook mogelijk. Wij bouwen de tent dan met een vlakke, egale vloer.

La Couronne

Op zoek naar een authentieke en unieke cafétent? Dan is de La Couronne dé tent voor jou. Deze tent is van alle gemakken voorzien. Bij deze tent leveren we standaard vier houten tafels met twintig stoelen mee. Deze tafels en stoelen vullen de sfeer binnen perfect aan. Zie de foto hieronder voor een sfeerimpressie. Dit is de standaard inrichting van de tent.

Ook tenten zonder interieur

Twee tenten in ons assortiment bieden wij niet aan met interieur. Dit zijn De Opera en de Torenkamer.

interieur tent
logo de opera
Voordelen van Tentverhuur de Opera
Ruim 35 jaar ervaring
Voor elk budget een oplossing
Compleet met inrichting
Van 15 tot 1200 personen
Voorzien van allerlei faciliteiten
Wij verzorgen transport, opbouw, inrichting én afbouw
Offerte aanvragen
opera tent banner