Hello Festival

Hello Festival wordt elk jaar gegeven in de provincie Drenthe. Het is een muziekfestival in Emmen. Als sinds 2018 duur het festival twee dagen en beschikt het over 3 podia. Elke stage heeft zijn eigen genre. Van 2010 tot 2018 heette het festival Retropop. Het is dan ook niet gek dat de artiesten op het hoofdpodium vooral originele bands uit de jaren 70, 80 en 90 zijn. Daarnaast hebben ze een Nederpopstage waar Nederlandse bands spelen en een futurestage waar jonge Nederlandse artiesten spelen.

Met 3 podia heeft de organisatie natuurlijk genoeg tenten nodig. Daarbij is het op een festival altijd belangrijk dat de sfeer van het festival wordt doorgezet in de tenten. Dit geldt niet alleen voor de festivaltenten waar de artiesten optreden, maar ook eventuele tenten waar bezoekers een hapje kunnen eten.

Waarom kies je voor Tentverhuur de Opera?

Tentverhuur de Opera biedt 6 verschillende soorten evenementen tenten. Per tent biedt Tentverhuur de Opera diverse opties op het gebied van toebehoren.

Verlichting voor jouw tent

Onze Cavallone en La Couronne komen inclusief verlichting. Zo beschikt de Cavallone over drie lampen aan de voorgevel. Zo is de ingang altijd verlicht. Onze La Couronne is meer dan gewoon een feesttent. Het heeft de sfeer van een café en is dan ook eenvoudig in te zetten als een café. Deze authentieke feesttent heeft maar liefst 14 spotjes op de kroon. Hij beschikt over 12 spotjes aan de binnenkant en 2 spotjes aan de voorgevel.

Tenten inclusief podia

Wij bieden ook tenten waarbij je de mogelijkheid hebt om podia bij te huren. Zo kun je ervoor kiezen om in De Cavalho een klein podium van 3 x 3.2 m bij te huren. Deze is speciaal voor De Cavalho gemaakt en is dus geheel in lijn met de uitstraling van de tent.

De Cavallone biedt een ander soort optie als podium. Dit is geen verhoging maar een speelvloer. Je kunt een tribune huren waardoor gasten juist van bovenaf neerkijken op de speelvloer. De vloer dient hierin dus als podium.

Ook voor De Opera is het mogelijk om een podium te huren. Dit podium heeft een vaste maat en is niet groter te maken. Deze is namelijk speciaal ontworpen voor De Opera.

Neem gerust contact op

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze tenten? Bekijk ze dan hier!

Heb je nog vragen? Bel of mail ons dan gerust. Je kunt ook direct een offerte op maat aanvrage via onze offertetool!