Familiedag voor Rabelink

Voor een familiedag voor een groot transportbedrijf, genaamd Rabelink, hebben wij twee Cavalho tenten opgebouwd in Wehl. De organisatie van dit feest was een bestaande klant van ons. Wij hebben voor diverse feesten die zij georganiseerd hebben, de tenten verzorgd.

Op dit grote event waren in totaal 800 personen aanwezig. Wij hebben twee tenten opgezet waar in totaal wel 500 personen in kunnen. De organisatie vroeg om een groot terras. Om ervoor te zorgen dat dit terras bij het feest hoort, hebben we het tussen de twee tenten aangelegd. Dit door de houten vloer in de tenten door te bouwen naar buiten. Zo zijn de tenten aan elkaar gelinkt én hoort het terras er ook bij.

We hebben ervoor gezorgd dat de vloer helemaal gelijkvloers doorliep. De tenten hadden een enorm open uitstraling hierdoor. Ook hebben wij aan de voorzijde de oploopvloer geplaatst. Zo hebben we ervoor gezorgd dat het ook voor mindervalide goed begaanbaar is.

Het opbouwen en afbreken van de tenten is enorm soepel verlopen. Dit vooral door het fijne contact met de bestaande klant.

Diverse mogelijkheden bij de Cavalho tent

Interieurkeuze

Voor dit event zijn geen stoelen en tafels geplaatst in de tenten. Dit is wél mogelijk bij de Cavalho tent. Hij is zelfs in te richten tot volwaardige horecatent. Zo bieden wij de optie om lange tafels en banken te erbij te huren. Deze zijn te huur per set. Hierbij bestaat een set uit één lange tafel en twee banken.

Ook mogelijk inclusief bar

Je huurt de Cavalho tent niet standaard inclusief bar. Het is echter wel mogelijk deze erbij te huren. Het gaat hier om een barombouw, dus niet inclusief taps, koelkasten, etc. De Cavalho tent bestaat uit hout. Zo ook de barombouw die je mogelijk erbij kunt huren. Dit is een frame bestaande uit houten panelen, hier kan eenvoudig een standaard bar achter gerold worden.

Een geslaagd event

De familiedag van Rabelink was een groot succes. Mede door de prachtige en sfeervolle tenten van Tentverhuur de Opera. Wil jij ook bijzondere tent voor jouw feest? Neem gerust contact op. Zoals je ziet is er veel mogelijk. Wij bespreken graag jouw wensen en komen samen tot dé oplossing!