EkoTown

Vandaag de dag wordt gezondheid, duurzaamheid en het milieu steeds belangrijker. In de huidige maatschappij staat dit centraal. Hier speelt Ekotown perfect op in. Het is een initiatief van Ekoplaza en is volledig opgezet rondom de ‘organic lifestyle’. Dit gaat veel verder dan enkel voeding. Dit evenement stond in het teken van verzorging, beweging, vermindering van afval, hoe je in het leven staat en hoe je met mens en dier omgaat. Alles voor de groene lifestyle. Dit evenement vond plaats in het Amsterdamse Bos. Natuurlijk moest de locatie van zo’n groen evenement ook groen zijn.

Ekoplaza is in contact gekomen met Tentverhuur de Opera omdat zij op zoek waren naar een prachtige nostalgische tent. Deze hebben wij natuurlijk. Voor evenementen tenten ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom Tentverhuur de Opera?

Bij ons vind je altijd dé perfecte, passende en unieke tent voor jouw festival of feest. Onze tenten hebben stuk voor stuk een authentieke en nostalgische uitstraling. Onze mensen denken altijd mee in je wensen en voorzien je van vakkundig en betrouwbaar advies. Zij zorgen er met hun flexibiliteit voor dat jouw tent perfect is voor jouw evenement.

Jouw veiligheid en de veiligheid staat altijd voorop, wij verzorgen dit door de hoogwaardige kwaliteit altijd op nummer één te zetten.

Een extra stukje terras

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze tenten? Van tenten met een tent met een circusuitstraling tot onze knusse, kleinere horecatent. Bekijk ze hier allemaal!