Mogelijkheden voor een bar

Je wilt natuurlijk dat jouw gasten niks te kort komen. Zo ook op het gebied van drankjes. Tentverhuur de Opera heeft kennis van authentieke tenten. Hierin kunnen wij je dan ook zeker voorzien van goed en passend advies. Van circustent tot feesttent, bij ons zit je goed. De verhuur van bars is weer écht een vak apart.

Daarom leveren wij maar bij één van onze tenten, De La Couronne, standaard een bar mee. Daarnaast heb je bij het huren van de Cavalho de optie om een barombouw te huren. Onze andere tenten zijn niet voorzien van een bar. Wij adviseren deze vaak lokaal te huren, zo zijn de vervoerskosten lager en kun je écht iemand met kennis over bars kiezen.

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?

La Couronne

De La Couronne wordt standaard geleverd met een bar. Deze zit altijd inbegrepen in de huurprijs. Hier zitten al vele toepassingen bij. Deze bar is inclusief spoelbak en kraan. Ook is dit inclusief vijf bierkranen. Hiervan zijn er altijd twee aangesloten. Daarbij levert Tentverhuur de Opera altijd één drukregelaar voor het koolzuur. Bij deze bar zitten ook twee aansluitingen voor bierfusten.

De Cavalho

Bij onze Cavalho heb je de optie om een barombouw extra bij te huren. Deze zit er dus niet standaard in en is optioneel mee te huren. Denk hierbij aan een frame met houten panelen waar eenvoudig een standaard bar achter gerold kan worden. Zo’n barombouw kun je mooi aankleden voor jouw event. Wij leveren hem als eenvoudige houten panelen, maar deze kun je helemaal omtoveren naar wens. Hieronder een beeld van de barombouw die optioneel te huren is bij de Cavalho.

Lokaal huren

Voor onze andere tenten is het niet mogelijk om een bar te huren. Ook niet om deze optioneel bij te huren. De verzorging van bars wordt écht op en andere manier gedaan dan de verzorging van grote, authentieke tenten. Wij beperken ons graag tot hetgeen waar onze kracht en kennis ligt. Namelijk het uitkiezen, opbouwen en verhuren van de passende tent voor jouw festival!

Extra uitbouw voor de Cavalho

Wij adviseren dan ook om bars lokaal te huren. Zij hebben vaak de kennis die jij nodig hebt voor het huren van een passende bar voor jouw evenement.

bar ombouw
logo opera
Voordelen van Tentverhuur de Opera
Ruim 35 jaar ervaring
Voor elk budget een oplossing
Compleet met inrichting
Van 15 tot 1200 personen
Voorzien van allerlei faciliteiten
Wij verzorgen transport, opbouw, inrichting én afbouw
Offerte aanvragen
banner bars