feesttent huren

Het perfecte plan bedacht voor een fantastisch feest? Daarvoor is een partner nodig waar u tenten kunt huren. Wilt u een grote feesttent huren, of toch liever een kleine? Met een tent van De Opera maak jij jouw feest compleet!

Er zijn zoveel opties voor het geven van een goed feest en wat daarbij belangrijk is is de locatie. Of dit voor een select gezelschap of voor zoveel mogelijk mensen is, wij adviseren bij het kiezen van de tent om het feest compleet te maken.

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?

Een feest om nooit te vergeten

Een feest heeft zoveel verschillende aspecten, veel om te regelen en om over na te denken. Het thema, de muziek, misschien de artiesten, de dresscode, de uitnodigingen, noem het maar op. Het is dan toch ideaal als jij je niet langer druk hoeft te maken over de feestgelegenheid? Laat ons die zorg uit handen nemen, wij zorgen voor die ene feesttent die perfect past bij jouw feest! Voor alle soorten feesten hebben wij de juiste tent.

Weet je niet welke feessttent het beste past bij jouw ideeën? Wij adviseren je graag en helpen je verder. Heb je specifieke wensen of bepaalde functionaliteiten nodig? Laat het ons weten. Wij zijn flexibel en betrouwbaar en zorgen ervoor dat je feesttent hieraan voldoet. Zo zetten we samen het beste feest neer.

Betrouwbaar en flexibel

Misschien heb je last minute nog een wijziging in je plannen, komen er meer of minder mensen dan verwacht of is er iets anders wat net anders moet dan gepland. Wij zijn ook daarin flexibel en denken altijd met je mee. Ook de weersomstandigheden trotseren we, we beloven je een juiste oplossing. Van kleine tot grote feesttenten. Twijfel je of wij iets wat voor jouw situatie geldt geregeld krijgen? Vraag het ons.

Een spetterend resultaat

Wat jij uiteindelijk wilt is dat jouw bezoekers nooit meer vergeten hoe fantastisch jouw feest was, je wilt misschien dat ze terugkomen of dit aan anderen vertellen. Met onze feesttenten is de eerste stap hiervoor gezet. Een unieke, goed geregelde feestgelegenheid. Laat de gasten maar komen! Dan zorgen wij ervoor dat met onze ervaring de feesttent klaar staat wanneer dat ook maar nodig is. Zo zijn wij je betrouwbare partner.

Bekijk onze tenten hierboven, proef de sfeer uit de foto’s en bekijk de verschillende mogelijkheden voor de verhuur van tenten. Misschien wil je wel een circustent huren. Of een andere evenementen tent? Wij doen je graag een scherp aanbod op maat geschikt voor jouw event.

Organiseer je een festival, speciale gelegenheid, feest of evenement? Kies dan voor Tentverhuur de Opera

  • Voor ieder event een unieke festivaltent
  • Authentieke en nostalgische uitstraling
  • Betrouwbaar, vakkundig en flexibel
  • Hoogwaardige kwaliteit en veiligheid staat voorop

Referenties

Onze festivaltenten hebben al een indrukwekkende staat van dienst. Op de onderstaande festivals hebben ze al geschitterd.

FAQ

Hoeveel tijd hebben jullie nodig voor het opbouwen?

Dit verschilt uiteraard per tent. Graag geven we een richtlijn voor het op- en afbouwen per tent:

La Couronne
Opbouwen 6 uur
Afbouwen: 4 uur
Torenkamer
Opbouwen 3 uur
Afbouwen: 2 uur
Cavalho
Opbouwen 7 uur (afhankelijk van de lengte)
Afbouwen: 5 uur (afhankelijk van de lengte)
Cavallone
Opbouwen 6 uur
Afbouwen: 4 uur
De Opera
Opbouwen 1,5 dag
Afbouwen: 1 dag
Het Werkteater
Opbouwen 1,5 dag
Afbouwen: 1 dag
Kunnen jullie op alle locaties bouwen?

In overleg kan heel veel. We hebben weleens een tent in een drooggelegde vijver en bovenop een parkeergarage gebouwd.
Graag overleggen we van tevoren hoe we jouw locatie het beste kunnen bereiken, eventueel ondersteund door foto’s. Dan komen we niet voor verrassingen te staan.

Voor de beeldvorming: Het Werkteater wordt vervoerd met twee trailers en De Opera en de Cavalho met één trailer. Een trailer is zeventien meter lang.
De La Couronne en de Cavallone kunnen vervoerd worden met een negen meter lange bakwagen en de Torenkamer met een aanhangwagen achter een auto.

Mag de ondergrond wat aflopen?
Het is belangrijk dat er over de lengte van de tent een maximaal hoogteverschil is van een halve meter. We kunnen met stalen stempels en vulhout (blokken hout) veel ondersteunen, maar het houdt ergens op.
Wat zijn de kosten ongeveer?
Dit verschilt sterk per klus. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan transport en de duur van het evenement. We maken graag een passende offerte.
Leveren jullie ook stoelen, tafels, verlichting en decoratie?
Dit is bij de La Couronne en de Cavalho zeker het geval. Bekijk per tent de details voor de specifieke informatie hierover.