feesttent huren

Het perfecte plan bedacht voor een groot feest? Daarvoor is een partner nodig waar jullie een feesttent huren. Wil je een grote feesttent huren, of toch graag een kleine? Met een grote tent van De Opera maak jij jouw feest compleet!

Er zijn zoveel opties voor het geven van een goed feest en wat daarbij van belang is, is de plek. Of dit voor een select gezelschap of voor enorm veel mensen is, wij helpen bij het kiezen van welke tent dan ook om het feest compleet te maken.

feesttent huren - werkteater 1

Het Werkteater

Max 1200 pers.
23 m breed x 30 m diep x 7,6 m hoog
2 dagen opbouwtijd
1 dag afbouwtijd
feesttent huren - cavalho 2

Cavalho

Max 500 pers.
9 m breed x 38,4 m diep x 4,8 m hoog
1 dag opbouwtijd
1 dag afbouwtijd
feesttent huren - cavallone 2

Cavallone

Max 100 pers.
9 m breed x 12,8 m diep x 4,8 m hoog
1 dag opbouwtijd
3/4 dag afbouwtijd
feesttent huren - de opera 2

De Opera

Max 1000 pers.
18 m breed x 25 m diep x 8,15 m hoog
2 dagen opbouwtijd
1 dag afbouwtijd
feesttent huren - la couronne 2

La Couronne

Max 50 pers.
5 m breed x 8 m diep x 3,92 m hoog
1 dag opbouwtijd
1/2 dag afbouwtijd
feesttent huren - torenkamer 2

Torenkamer

Max 50 pers.
7,5 m breed x 7,5 m diep x 2,4 m hoog
4 uur opbouwtijd
3 uur afbouwtijd
feesttent huren - voordelen

Organiseer je een festival, speciale gelegenheid, feest of evenement?

Kies dan voor Tentverhuur de Opera

  • Voor ieder event een unieke festivaltent
  • Authentieke en nostalgische uitstraling
  • Betrouwbaar, vakkundig en flexibel
  • Hoogwaardige kwaliteit en veiligheid staat voorop

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?

feesttent huren - toebehoren

Inclusief toebehoren

Om de tenten compleet te maken, bieden wij ook alle toebehoren. Vloeren, interieur, bars, verlichting, podia en veiligheid. Wij bieden hét complete pakket voor hét perfecte feest.

Op zoek naar toebehoren die de sfeer op jouw feest compleet maakt? Wij hebben het. Passend interieur zorgt ervoor dat de algehele sfeer hetzelfde uitstraalt. Je wilt natuurlijk niet dat het interieur en de tent een mismatch zijn. Daarbij zorg je er met een stevige, rechte vloer voor dat gasten niet uitglijden of vallen. Zo heeft elk toebehoren een belangrijke toevoeging aan jouw event.

Lees meer over de toebehoren
feesttent-huren-banner

Referenties

Onze feesttenten hebben al een indrukwekkende staat van dienst. Op de onderstaande events hebben ze al geschitterd.

Een feest om nooit te vergeten

Een feest heeft zoveel verschillende aspecten, veel om te regelen en om over na te denken. Het thema, de muziek, misschien de artiesten, de dresscode, de uitnodigingen, noem het maar op. Het is dan toch ideaal als jij je niet langer druk hoeft te maken over de feestgelegenheid? Laat ons die zorg uit handen nemen. Jij wil voor jouw feest een feesttent huren? Wij zorgen voor die ene die perfect past bij jouw feest! Voor alle soorten feesten hebben wij de juiste tent.

Weet je niet welke feessttent het beste past bij jouw ideeën? Wij adviseren je graag en helpen je verder. Heb je specifieke wensen of bepaalde functionaliteiten nodig? Laat het ons weten, wij helpen. Wij zijn flexibel en betrouwbaar. Een feesttent huren? Wij zorgen ervoor dat je tent aan de eisen voldoet. Zo zetten we samen het beste feest neer.

Betrouwbaar en flexibel

Misschien heb je last minute nog een wijziging in je plannen, komen er meer of minder mensen dan verwacht of is er iets anders wat net anders moet dan gepland. Wij zijn ook daarin flexibel en denken altijd met je mee. Ook de weersomstandigheden trotseren we, we beloven je een juiste oplossing. Van kleine tot grote feesttenten. Twijfel je of wij iets wat voor jouw situatie geldt geregeld krijgen? Vraag het ons.

Een spetterend resultaat

Wat jij uiteindelijk wilt is dat jouw bezoekers nooit meer vergeten hoe fantastisch jouw feest was, je wilt misschien dat ze terugkomen of dit aan anderen vertellen. Een feesttent huren bij ons, is de eerste stap hierheen. Een unieke, goed geregelde feestgelegenheid. Laat de gasten maar komen! Als jullie een feesttent huren, dan zorgen wij ervoor dat met onze ervaring de tent klaar staat wanneer dat ook maar nodig is. Zo zijn wij je betrouwbare partner.

Bekijk onze tenten hierboven, proef de sfeer uit de foto’s en bekijk de verschillende mogelijkheden voor de verhuur van tenten. Misschien wil je wel een circustent als feesttent huren. Of een andere evenementen tent? Wij doen je graag een scherp aanbod op maat geschikt voor jouw event.

feesttent huren - banner faq

FAQ

Hoeveel tijd hebben jullie nodig voor het opbouwen?

Dit verschilt uiteraard per tent. Graag geven we een richtlijn voor het op- en afbouwen per tent:

La Couronne
Opbouwen 6 uur
Afbouwen: 4 uur
Torenkamer
Opbouwen 3 uur
Afbouwen: 2 uur
Cavalho
Opbouwen 7 uur (afhankelijk van de lengte)
Afbouwen: 5 uur (afhankelijk van de lengte)
Cavallone
Opbouwen 6 uur
Afbouwen: 4 uur
De Opera
Opbouwen 1,5 dag
Afbouwen: 1 dag
Het Werkteater
Opbouwen 1,5 dag
Afbouwen: 1 dag
Kunnen jullie op alle locaties bouwen?

In overleg kan heel veel. We hebben weleens een tent in een drooggelegde vijver en bovenop een parkeergarage gebouwd.
Graag overleggen we van tevoren hoe we jouw locatie het beste kunnen bereiken, eventueel ondersteund door foto’s. Dan komen we niet voor verrassingen te staan.

Voor de beeldvorming: Het Werkteater wordt vervoerd met twee trailers en De Opera en de Cavalho met één trailer. Een trailer is zeventien meter lang.
De La Couronne en de Cavallone kunnen vervoerd worden met een negen meter lange bakwagen en de Torenkamer met een aanhangwagen achter een auto.

Mag de ondergrond wat aflopen?
Het is belangrijk dat er over de lengte van de tent een maximaal hoogteverschil is van een halve meter. We kunnen met stalen stempels en vulhout (blokken hout) veel ondersteunen, maar het houdt ergens op.
Wat kost het om een feesttent te huren?
Het verschil in kosten tussen de diverse tenten is erg groot. Daarbij is het ook afhankelijk van de locatie waar het heengebracht dient te worden en de duur van het feest. Neem contact op en we maken graag een passende offerte.
Leveren jullie ook stoelen, tafels, verlichting en decoratie?
Dit is bij de La Couronne en de Cavalho zeker het geval. Bekijk per tent de details voor de specifieke informatie hierover.
Ik wil graag een feesttent huren voor 1.000 personen, kan dat bij jullie?
Ja zeker! Feesttent huren; 1000 personen, 1200 personen maar ook voor 50 personen ben je aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat jouw tent niet te groot en en niet te klein is voor het feest dat je wil geven. Dé feesttent huren voor 1000 personen? Bekijk dan snel onze Opera tent.