Utrecht Science Week

De Utrecht Science Week is georganiseerd om de vooruitgang in al het werk de komende jaren goed te presenteren voor een groot publiek. Dit publiek bestaat uit mensen die belang hebben bij en interesse hebben in het onderzoek en de voortgang hiervan. Dit gebeurt in een programma bestaande uit tafelgesprekken, debatten, lezingen, rondleidingen, kennisuitwisseling en creatieve competities.

De activiteiten van de Utrecht Science Week worden verspreid op de diverse locaties gehouden, zo ook op aparte plekken. Onze Cavalho stond bijvoorbeeld in de botanische tuinen. Dit was een prachtige locatie. De tent is gebruikt voor besprekingen, presentaties, lezingen en meetings.

Met complete inrichting door goede samenwerking

De activiteiten die plaatsvonden in onze Cavalho tent in de botanische tuinen, waren vooral zittende events. De organisatoren hebben een podium laten plaatsen in de tent door een andere partij. Hierop konden de sprekers het publiek goed toespreken. Dit geldt ook voor de verwarming, stoelen, tafels en brandblussers.

Wij hebben de verlichting volledig verzorgd. Zo hebben wij prikkabels met verlichting opgehangen. Dit zorgt voor goede verlichting, maar ook meteen voor een leuke sfeer in de tent. Daarbij heeft Tentverhuur de Opera ook voor noodverlichting gezorgd. Zo voldeed de tent aan alle veiligheidsnormen.

Een extra stukje terras

Wanneer klanten speciale wensen hebben, proberen wij deze altijd op de eerste plek te zetten. Zo wilden de organisatoren een extra stuk terras bij de entree. Deze hebben wij extra bijgelegd. Dit zorgde voor een uitnodigende en leuke uitstraling. De tent is een hele week blijven staan. Normaal staan tenten van ons vaak maar een weekend op bijvoorbeeld een festival. Voor dit event heeft hij een hele week gestaan.

Een bijzondere locatie

De tent heeft een hele week in de botanische tuinen in Utrecht gestaan. Het was een prachtige locatie. Vaak staan onze tenten op pleinen of in een weiland. Prachtig om onze Cavalho een keer op deze unieke locatie te zien staan!Utrecht Science Week - afbeelding 1 Utrecht Science Week - afbeelding 2 Utrecht Science Week - afbeelding 3