Evenementen tent huren

Van plan om een fantastisch feest of evenement neer te zetten? Dit is natuurlijk niet compleet zonder evenementen tent verhuur van Tentverhuur De Opera. Voor de verhuur van de mooiste tenten kunt u bij ons terecht!

Zoveel verschillende opties voor een evenement, van een intiem en klein evenement tot een enorm festijn, daar hoort een tent bij van het juiste formaat. Graag geven wij jou advies bij het kiezen van de juiste tent.

evenementen tent huren - werkteater 1

Het Werkteater

Max 1200 pers.
23 m breed x 30 m diep x 7,6 m hoog
2 dagen opbouwtijd
1 dag afbouwtijd
evenementen tent huren - cavalho 2

Cavalho

Max 500 pers.
9 m breed x 38,4 m diep x 4,8 m hoog
1 dag opbouwtijd
1 dag afbouwtijd
evenementen tent huren - cavallone 2

Cavallone

Max 100 pers.
9 m breed x 12,8 m diep x 4,8 m hoog
1 dag opbouwtijd
3/4 dag afbouwtijd
evenementen tent huren - de opera 2

De Opera

Max 1000 pers.
18 m breed x 25 m diep x 8,15 m hoog
2 dagen opbouwtijd
1 dag afbouwtijd
evenementen tent huren - la couronne 2

La Couronne

Max 50 pers.
5 m breed x 8 m diep x 3,92 m hoog
1 dag opbouwtijd
1/2 dag afbouwtijd
evenementen tent huren - torenkamer 2

Torenkamer

Max 50 pers.
7,5 m breed x 7,5 m diep x 2,4 m hoog
4 uur opbouwtijd
3 uur afbouwtijd
evenementen tent huren - voordelen

Organiseer je een evenement, festival of andere speciale gelegenheid?

Kies dan voor Tentverhuur de Opera om een evenementen tent te huren

  • Voor ieder event een unieke festivaltent
  • Authentieke en nostalgische uitstraling
  • Betrouwbaar, vakkundig en flexibel
  • Hoogwaardige kwaliteit en veiligheid van onze feesttenten staan voorop

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?

evenementen tent huren - toebehoren

Inclusief toebehoren

Wij bieden niet enkel 'kale' tenten. Het is van groot belang dat de toebehoren de sfeer van de tent doorzetten. Denk hierbij aan verlichting, interieur, podia, bars en vloeren. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk dat alles veilig verloopt, helemaal volgens de wetten en regels. Zo biedt Tentverhuur de Opera de complete oplossing.

Juiste toebehoren maken jouw feest nog eenvoudiger om van te genieten. Zo is belangrijk dat de veiligheid op en top geregeld is. Jouw gasten voelen zich dan altijd goed! Daarbij zorgt een goede vloer, op bijvoorbeeld gras, ervoor dat niemand uitglijdt. Of misschien is de ondergrond ongelijk, met onze vloer voorkom je dat mensen struikelen en is jouw vloer mooi waterpas.

Lees meer over de toebehoren
evenementen-tent-huren-banner

Referenties

Onze festivaltenten hebben al een indrukwekkende staat van dienst. Op de onderstaande festivals hebben ze al geschitterd.

Evenementen tent huren; maak je evenement succesvol

Je wilt natuurlijk dat jouw evenement een groot succes wordt, of dit voor 50 of meer dan 1000 mensen is, je wilt dat jouw bezoekers enthousiast zijn over het geheel. Wat hierin een grote rol speelt is de locatie van het evenement. Kies daarom, met onze hulp, een geschikte tent die past bij het karakter van het evenement. Een tent die spreekt qua uiterlijk en die past bij jouw thema. Een feesttent met functionaliteit, wij zorgen ervoor dat je voor iedere gelegenheid een tent kunt huren. Zo zorg je dat de tent past in de gehele setting van je evenement. Wij maken samen met jou elk evenement tot een groot succes!

Ben je er nog niet uit welke tent het beste past bij jouw evenement? Wij helpen je graag verder! Wij zijn een betrouwbare en flexibele partner op het gebied van tentverhuur en -opbouw. Heb je nog een locatie nodig? Ook daarin denken wij graag mee. Zo zorgen wij samen dat het een gigantisch succes wordt!

Betrouwbaar en flexibel

Alles is mogelijk bij Tentverhuur de Opera. Heb je last minute een evenementen tent verhuur nodig? Geen probleem. Wij bieden de oplossing voor je met ons brede assortiment aan tenten. Misschien wil je wel meerdere tenten huren? In iedere weersomstandigheid staan wij voor jou klaar. De situatie maakt niet uit, wij spelen er op in en helpen je uit de brand.

Natuurlijk is naast de uitstraling van jouw event tent ook de veiligheid van groot belang. Wanneer u een tent huurt bij de Opera weet u dat u altijd aan de eisen voor de veiligheid voldoet. Er wordt gezorgd voor uitgangen bij nood en alle bijkomende maatregelen. Zo is jouw evenement tent veilig!

Meer weten? Neem dan contact op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

Creëer een belevenis

Zoals gezegd gaat het bij een evenement om het totaalplaatje. De totale beleving. De juiste evenementen tent verhuur draagt hieraan bij. Dit is immers de locatie waar je bezoekers verblijven. Een tent van De Opera zal je evenement naar een hoger niveau tillen. Zo creëer je de unieke belevenis voor jouw bezoekers. Maak dit compleet met de juiste verlichting, muziek, mensen en het zal onvergetelijk worden! Zie je het al voor je? Vertel ons dan welke tent past in het perfecte plaatje van jouw evenement.

Bekijk onze tenten hierboven, proef de sfeer uit de foto’s en bekijk de verschillende soorten tenten op onze website. Misschien wil je wel een circustent huren. Wij doen je graag een scherp aanbod op maat geschikt voor jouw event.

evenementen tent huren - banner faq

FAQ

Hoeveel tijd hebben jullie nodig voor het opbouwen?

Dit verschilt uiteraard per tent. Graag geven we een richtlijn voor het op- en afbouwen per tent:

La Couronne
Opbouwen 6 uur
Afbouwen: 4 uur
Torenkamer
Opbouwen 3 uur
Afbouwen: 2 uur
Cavalho
Opbouwen 7 uur (afhankelijk van de lengte)
Afbouwen: 5 uur (afhankelijk van de lengte)
Cavallone
Opbouwen 6 uur
Afbouwen: 4 uur
De Opera
Opbouwen 1,5 dag
Afbouwen: 1 dag
Het Werkteater
Opbouwen 1,5 dag
Afbouwen: 1 dag
Kunnen jullie op alle locaties bouwen?

In overleg kan heel veel. We hebben weleens een tent in een drooggelegde vijver en bovenop een parkeergarage gebouwd.
Graag overleggen we van tevoren hoe we jouw locatie het beste kunnen bereiken, eventueel ondersteund door foto’s. Dan komen we niet voor verrassingen te staan.

Voor de beeldvorming: Het Werkteater wordt vervoerd met twee trailers en De Opera en de Cavalho met één trailer. Een trailer is zeventien meter lang.
De La Couronne en de Cavallone kunnen vervoerd worden met een negen meter lange bakwagen en de Torenkamer met een aanhangwagen achter een auto.

Mag de ondergrond wat aflopen?
Het is belangrijk dat er over de lengte van de tent een maximaal hoogteverschil is van een halve meter. We kunnen met stalen stempels en vulhout (blokken hout) veel ondersteunen, maar het houdt ergens op.
Wat kost een festival tent?
Tentverhuur de Opera heeft diverse evenementen tenten. De prijzen verschillen enorm per tent, maar hangt ook af van de locatie waar de tent heen moet en de duur van jouw evenement. Vraag een offerte aan en wij maken er een voor jou op maat.
Leveren jullie ook stoelen, tafels, verlichting en decoratie?
Dit is bij de La Couronne en de Cavalho zeker het geval. Bekijk per tent de details voor de specifieke informatie hierover.