Circustent huren

Een circus staat vaak symbool voor een familie-uitje. Met het hele gezin, met de kinderen of als stel, er zijn altijd gelegenheden te bedenken voor een middag of avond in het circus! Bij De Opera verhuren we de circustent die jij nodig hebt.

Hoe jouw voorstelling er ook uit ziet, we helpen je bij het vinden van de circustent die daarbij past. Graag adviseren wij jou bij het kiezen van de juiste tent.

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?

Een stukje nostalgie in het heden

Voor veel mensen is het circus een stukje nostalgie. Acrobaten, clowns, muziek, veel kleuren en de dieren. Wat daar bij hoort is de circustent. Want dat is de plek waar het allemaal gebeurt. Daarom wil je natuurlijk dat deze helemaal op orde is. Veiligheid en uitstraling, aangevuld met sfeer en niet te vergeten de ruimte. Laat ons daarom de circustent voor jou opbouwen, zodat aan al deze eisen wordt voldaan. Misschien wil jij een circustent met een ander doel dan een circusvoorstelling huren? Wij zijn heel benieuwd naar hoe jij het voor je ziet en hoe wij dat waar kunnen maken!

Wij denken graag actief mee over de mogelijkheden en hoe wij het voor jou wat betreft de circustent tot een succes kunnen maken. Met meer dan dertig jaar ervaring weten wij wat we doen. Daarom zijn we je betrouwbare en flexibele partner voor het huren van een circustent. Samen boeken we succes!

Betrouwbaar en flexibel

Er is veel meer mogelijk dan je misschien verwacht. Daar denken we graag met je over mee. We kunnen altijd kijken of we aan jouw wensen kunnen voldoen. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. Misschien is het last minute, geven ze onverwacht slecht weer op of maakt het terrein waar de tent geplaatst moet worden het moeilijk. Wij waarborgen flexibiliteit en helpen u zo goed mogelijk.

Belangrijke bijdrage

De tenten van De Opera leveren met hun authentieke en nostalgische uitstraling een bijdrage aan hoe je bezoekers naar je voorstelling zullen kijken. Een circusttent huren bij Tentverhuur de Opera draagt bij aan een fantastische belevenis!

Bekijk onze tenten hierboven, proef de sfeer uit de foto’s en bekijk de verschillende mogelijkheden voor de verhuur van tenten. Wij doen je graag een scherp aanbod op maat geschikt voor jouw event.

Organiseer je een evenement, festival of andere speciale gelegenheid? Kies dan voor Tentverhuur de Opera

  • Voor ieder event een unieke festivaltent
  • Authentieke en nostalgische uitstraling
  • Betrouwbaar, vakkundig en flexibel
  • Hoogwaardige kwaliteit en veiligheid staat voorop

Referenties

Onze festivaltenten hebben al een indrukwekkende staat van dienst. Op de onderstaande festivals hebben ze al geschitterd.

FAQ

Hoeveel tijd hebben jullie nodig voor het opbouwen?

Dit verschilt uiteraard per tent. Graag geven we een richtlijn voor het op- en afbouwen per tent:

La Couronne
Opbouwen 6 uur
Afbouwen: 4 uur
Torenkamer
Opbouwen 3 uur
Afbouwen: 2 uur
Cavalho
Opbouwen 7 uur (afhankelijk van de lengte)
Afbouwen: 5 uur (afhankelijk van de lengte)
Cavallone
Opbouwen 6 uur
Afbouwen: 4 uur
De Opera
Opbouwen 1,5 dag
Afbouwen: 1 dag
Het Werkteater
Opbouwen 1,5 dag
Afbouwen: 1 dag
Kunnen jullie op alle locaties bouwen?

In overleg kan heel veel. We hebben weleens een tent in een drooggelegde vijver en bovenop een parkeergarage gebouwd.
Graag overleggen we van tevoren hoe we jouw locatie het beste kunnen bereiken, eventueel ondersteund door foto’s. Dan komen we niet voor verrassingen te staan.

Voor de beeldvorming: Het Werkteater wordt vervoerd met twee trailers en De Opera en de Cavalho met één trailer. Een trailer is zeventien meter lang.
De La Couronne en de Cavallone kunnen vervoerd worden met een negen meter lange bakwagen en de Torenkamer met een aanhangwagen achter een auto.

Mag de ondergrond wat aflopen?
Het is belangrijk dat er over de lengte van de tent een maximaal hoogteverschil is van een halve meter. We kunnen met stalen stempels en vulhout (blokken hout) veel ondersteunen, maar het houdt ergens op.
Wat zijn de kosten ongeveer?
Dit verschilt sterk per klus. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan transport en de duur van het evenement. We maken graag een passende offerte.
Leveren jullie ook stoelen, tafels, verlichting en decoratie?
Dit is bij de La Couronne en de Cavalho zeker het geval. Bekijk per tent de details voor de specifieke informatie hierover.