Circustent huren

Een circustent huren; een circus staat vaak symbool voor een uitje met de familie. Met het hele gezin, met de kinderen of als stel, er is altijd een reden te bedenken voor een middag of avond in het circus! Bij De Opera kunt je de circustent huren die jij nodig hebt.

Hoe jouw concept er ook uit ziet, een circustent huren bij Tentverhuur de Opera, betekent dat je er altijd een hebt die bij jouw event past. Onze circus tenten zijn geschikt voor elk event. Graag voorzien we je niet alleen van advies bij het kiezen van de juiste circustent huren, maar vooral bij het kiezen van de perfecte circustent. Het Werkteater is onze tent met de uitstraling van een circus.

circustent huren - werkteater 1

Onze circustent; Het Werkteater

Max 1200 pers.
23 m breed x 30 m diep x 7,6 m hoog
2 dagen opbouwtijd
1 dag afbouwtijd
circustent huren - cavalho 2

Cavalho

Max 500 pers.
9 m breed x 38,4 m diep x 4,8 m hoog
1 dag opbouwtijd
1 dag afbouwtijd
circustent huren - cavallone 2

Cavallone

Max 100 pers.
9 m breed x 12,8 m diep x 4,8 m hoog
1 dag opbouwtijd
3/4 dag afbouwtijd
circustent huren - de opera 2

De Opera

Max 1000 pers.
18 m breed x 25 m diep x 8,15 m hoog
2 dagen opbouwtijd
1 dag afbouwtijd
circustent huren - la couronne 2

La Couronne

Max 50 pers.
5 m breed x 8 m diep x 3,92 m hoog
1 dag opbouwtijd
1/2 dag afbouwtijd
circustent huren - torenkamer 2

Torenkamer

Max 50 pers.
7,5 m breed x 7,5 m diep x 2,4 m hoog
4 uur opbouwtijd
3 uur afbouwtijd
circustent huren - voordelen

Geef je een event, festival of ander uniek feest?

Kies dan voor Tentverhuur de Opera

  • Voor ieder event een unieke festivaltent
  • Authentieke uitstraling
  • Eerlijk, bekwaam en soepel
  • Hoge kwaliteit en veiligheid van onze feesttenten staan voorop

Een authentieke tent op jouw festival?evenement?stadsfeest?bedrijfsfeest?bruiloft?

Tentenverhuur - over ons

Een circustent inclusief toebehoren

Wij hebben alle extra's om de tenten compleet te maken. Van vloeren, bars, licht, veiligheid en podia. Tentverhuur de Opera biedt jou het complete pakket voor jouw feest.

De passende extra's voor jouw event zorgen ervoor dat jouw feest helemaal bij elkaar past. Zo zorgt interieur voor dé sfeer die jij wilt uitstralen. Podia zorgen ervoor dat elke bezoeker het eventuele optreden goed kan zien en meekrijgt. Zo heeft elk toebehoren een belangrijke toevoeging aan jouw event.

Lees meer over de toebehoren

Referenties van events waar onze circustenten hebben gestaan

Onze festivaltenten hebben al een indrukwekkende staat van dienst. Op de onderstaande festivals hebben ze al geschitterd.

Een circustent huren voor een stukje nostalgie in het heden

Voor veel mensen is het circus een stukje nostalgie. Acrobaten, clowns, muziek, veel kleuren en de dieren. Wat daar bij hoort is een circustent huren. Want dat is de plek waar alles gebeurt. Dus wil je een tent voor een circus huren? Dab wil je zeker dat deze van top tot teen in orde is. Veiligheid en aanzicht, aangevuld met sfeer en niet te vergeten de ruimte. Laat ons daarom de circustent voor jou opbouwen, omdat al onze tenten voldoen aan deze eisen. Zo zorgen wij voor uitgangen bij nood en andere maatregelen voor veiligheid. Misschien wil jij een circustent huren met een ander doel dan een voorstelling met clowns en dieren huren? Wij zijn heel benieuwd naar hoe jij het voor je ziet en hoe wij dat waar kunnen maken voor je!

Om de échte nostalgische sfeer te krijgen ga je dus een oude circustent huren bij Tentverhuur de Opera. Wij hebben een prachtige circustent te huur die

Wij denken graag actief mee over de mogelijkheden en hoe wij het voor jou, wat betreft de circustent huren, tot een succes kunnen maken. Misschien wilt u een kleine circustent huren, grote circustent huren, mini circustent huren of ronde circustent huren. Kortom wij verhuren verschillende maten. Met meer dan dertig jaar ervaring weten wij wat we doen. Daarom zijn we je betrouwbare en flexibele partner voor je circustent huren. Samen boeken we succes!

Altijd en overal een circustent

Er is veel meer mogelijk dan je misschien verwacht. Daar denken we graag met je over mee. We kunnen altijd kijken of we aan jouw wensen kunnen voldoen. Neem contact op en we hebben het over de kansen. Misschien is het last minute, geven ze onverwacht slecht weer op of maakt het terrein waar de tent geplaatst moet worden het moeilijk. Wij waarborgen flexibiliteit en helpen u zo goed mogelijk.

Een circustent huren is een belangrijke bijdrage

De tenten van De Opera geven met hun authentieke en nostalgische aanzicht een bijdrage aan hoe je bezoekers naar je concept zullen kijken. Een circusttent huren bij Tentverhuur de Opera draagt bij aan een prachtige ervaring! Wij willen ervoor zorgen dat onze circustenten voldoen aan al uw wensen.

Bekijk onze tenten hierboven, proef de sfeer uit de foto’s en bekijk de diverse keuzes voor de verhuur van tenten. Wij doen je graag een scherp aanbod op maat geschikt voor jouw event.

Toch liever een andere evenementen tent huren? Kijk dan hier!

circustent huren - banner faq

Veelgestelde vragen over onze circustenten

Hoeveel tijd hebben jullie nodig voor het opbouwen?

Dit verschilt uiteraard per tent. Graag geven we een richtlijn voor het op- en afbouwen per tent:

La Couronne
Opbouwen 6 uur
Afbouwen: 4 uur
Torenkamer
Opbouwen 3 uur
Afbouwen: 2 uur
Cavalho
Opbouwen 7 uur (afhankelijk van de lengte)
Afbouwen: 5 uur (afhankelijk van de lengte)
Cavallone
Opbouwen 6 uur
Afbouwen: 4 uur
De Opera
Opbouwen 1,5 dag
Afbouwen: 1 dag
Het Werkteater
Opbouwen 1,5 dag
Afbouwen: 1 dag
Kunnen jullie op alle locaties bouwen?

In overleg kan heel veel. We hebben weleens een tent in een drooggelegde vijver en bovenop een parkeergarage gebouwd.
Graag overleggen we van tevoren hoe we jouw locatie het beste kunnen bereiken, eventueel ondersteund door foto’s. Dan komen we niet voor verrassingen te staan.

Voor de beeldvorming: Het Werkteater wordt vervoerd met twee trailers en De Opera en de Cavalho met één trailer. Een trailer is zeventien meter lang.
De La Couronne en de Cavallone kunnen vervoerd worden met een negen meter lange bakwagen en de Torenkamer met een aanhangwagen achter een auto.

Mag de ondergrond wat aflopen?
Het is belangrijk dat er over de lengte van de tent een maximaal hoogteverschil is van een halve meter. We kunnen met stalen stempels en vulhout (blokken hout) veel ondersteunen, maar het houdt ergens op.
Wat kost een circustent huren?
Dit verschilt sterk per klus. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan transport en de duur van het evenement. We maken graag een passende offerte.
Leveren jullie ook stoelen, tafels, verlichting en decoratie?
Dit is bij de La Couronne en de Cavalho zeker het geval. Bekijk per tent de details voor de specifieke informatie hierover.
Hoe groot is een circustent?
Dit kan enorm verschillen, Tentverhuur de Opera zorgt er altijd voor dat je een tent huurt op maat. Zo past de gehuurde circustent altijd perfect op je evenement of feest.